Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, September 12, 2005

faiz datang

    petang tadi faiz bahrin datang rumah, member2 lain pun ada sama, akmal, bern, helmi dan juga hazwan....
    mak buatkan mee goreng dan juga cempedak goreng...
    akmal dan bern tak blk, dia org tidor sini mlm ni, sbb akmal nak jln2 pergi umah si zamri.. pelawa faiz tidor sini dia tanak, mak dia asyik call jer suruh balik, anak manja la katakan... pecah perut dibuatnya bila melayan budak2 ni, kenangan2 lama semua terimbas kembali....

    masa balik dr umah zamri tadi, bdk2 ni sibuk nak minum cikong sejuk kat restoren tempat kerja dulu, terpaksa la bawak dan kopak duit sbb bdk2 ni mintak belanja, tp takpalah, bukannya selalu..

      1 comment:

      hata05 said...

      hehe
      kesal dikatakan anak manja pule!
      tapi arie tu mmg best g jenjalan, time kasih kepada korang karena sudi melayan, tp memeag best jumpa balik walhal baru je sebulan tak jumpa, penuh dengan kekalbatan pula. sayang tak sempat g umah bdk lain.
      p/s: bestnye cempedak goreng!

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...