Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, July 18, 2009

Hari Anugerah 09'

    BismiLLah..
    Hari ni berlangsungnya Hari Anugerah kat maktab, tahun ni ramai gak penerima Anugerah ni, sampai terkeluar2 isi dewan tak muat.. tahniah buat semua penerima anugerah..

    dan yang paling best, tersenarai juga sebagai salah seorang drpd penerima anugerah guru sbb subjek agama cemerlang SPM tahun lepas.. wal hal tak wat paper pun, kecemerlangan tu hasil usaha budak2 ni semua.. anugerah ni utk korang sebenarnya...

    Rasulullah saw: Orang yang paling baik ialah orang yang kita harapkan kebaikannya dan kita terlindung dari keburukannya. (Musnad Ahmad, 3:298; al-Kanz 43025) (16-4-2007; 11:12:29)...

    dgn bekas student yg kini belajar di TGB..

    Saiful si tokoh pelajar..

      4 comments:

      a_muhaimin said...

      Huwaa... Ust... Smpaikan kte tahniah sye kat Che Saiful Hafiz yep.. ;-)

      sherrina said...

      uikss...tingginya murid sebelah ustaz tu :D

      tony saidi said...

      InsyaAllah ust sampaikan salam awak pada Cypop..

      kalau nak tahu, yang tinggi tu lah penerima anugerah tokoh pelajar tahun ni..

      sebenarnya bukan murid yang tinggi, tapi ustatnya yg pendek.. hehe

      Muhammad Firdaus Bin Md Fauzi said...

      rum8..
      haha
      bgge gle ngan die..

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...