Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, May 09, 2011

pesta rugby MRSM se-Malaysia

    BismiLLah..
    dari 6 sampai 9 hb ni, Terendak jadi tuan rumah Pesta Rugby MRSM se-Malaysia.. semua berkampung kat maktab dan MasyaALLah, kami semua sibuk amatttt...

    dah hampir 5 tahun jadi cikgu kat sini, baru kali ni lah paham kiraan mata dan tahu serba sikit tentang game rugby ni... sebelum ni tak ambik tahu pun, yang penting rebut jer bola tu kan...

    ramai cakap.. "perasmian pesta kali ni adalah yang paling grand"... mana taknya, siap ada payung terjun dan dentuman meriam... nak gugur jantung !!


    "semua kagum sebab penerjun ni turun depan mata..."


    "kami pun tak lepas peluang saksikan penerjun.."


    "berdentam dentum padang maktab dengan bunyi bom.."


    "salah satu persembahan di malam penutup.."


    "meriah baju cikgu2 ni..."

    sedikit peringatan dari Ketua AJK Kebersihan.. “Diriwayatkan dari Malik Al Asy’ari dia berkata, Rasulullah saw. bersabda : Kebersihan adalah sebagian dari iman...." (HR. Muslim)

      2 comments:

      Muhamad Dinie said...

      waa..mesti best..apsal la wak2 kitorng dulu x de bende ni..haish..

      mohd tony saidi said...

      best sangat dinie... masa time korang, bukan terendak jadi tuan rumah kan.. tu yang x de... hehe

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...