Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, July 17, 2011

1st anniversary kami..



    BismiLLah..
    AlhamduliLLah, hari ni merupakan 1st anniversary kami, dan ianya lebih bermakna bila kami sambut bersama baby tersayang, Ulfah Aliya...

    macam baru semalam kami diijab kabulkan, hari ni kami dah setahun bersama.. doakan kami sefamili terus bahagia selamanya..

    "Sesungguhnya harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian, dan di sisi Allah jualah pahala yang besar." (Surah Al-Taghabun : Ayat 15)


    "ummi tengah tolak Aliya.. lawa stroller tuuuu !!"


    "sweet couple forever n ever.. hehe.."


    "makin chanteq la ummi ni ayah tengok..!"


    "huhhh, baby dah bangun.. nak makan pizza gak.."

      3 comments:

      ali husaini said...

      haha..sweet btol ustaz kita sorg ni..inshaAllah bahagia hingga ke akhir hayat..btw, mmg lawa stroller tu..nnt dah kawin nak pinjam ea..

      mohd tony saidi said...

      tanks Ali.. ust pun doakan awak yg sama.. kena cepat2 la hantar kad jemputan yer.. hehe
      time awak kawen, stroller tu guna utk adik baby Aliya ni plak.. hehe

      ali husaini said...

      wah2..bunyi cam banyak je ustaz..hehe..saya doakan keluarga ustaz meriah dgn anak yg ramai..

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...