Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, February 23, 2012

kami di Ismah Beach Resort



    BismiLLah..
    semasa program Mukhayyam Nuqaba' hari tu, kami se-famili menginap kat situ.. peluang hujung minggu kami gunakan sebaik mungkin untuk dinikmati bersama...

    Ulfah Aliya maseh lum bersedia nak mandi laut lagi, jadi aktiviti mandi laut kami tangguhkan untuk program akan datang.. hehe

    Firman Allah yang bermaksud: "Tuhan-mu adalah yang melayarkan kapal-kapal di lautan untukmu, agar kamu mencari sebahagian dari karunia-Nya. Sesungguhnya Dia adalah Maha Penyayang terhadapmu."(Al-Israa:66)


    "pasangan romantik berpacaran di tepian pantai.."


    "water confidence untuk Ulfah Aliya pagi2 ni.."


    "common Aliya !! jangan takut.. ni baru kat gigi air jer la...."


    "Aliya lum bersedia lagi nak mandi laut, takpa, nanti kita try lagi k."


    "pijak pasir pun siap enjit2 kaki tau Aliya ni.."

      3 comments:

      nurARINAbtRosli said...

      anak ustaz tembam sungguh!!! sgt tomey.....

      mohd tony saidi said...

      Comel mcm ayah dia kan.. hehe

      mohd tony saidi said...

      Comel mcm ayah dia kan.. hehe

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...