Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, March 14, 2012

jamuan chicken chop menyelerakan



    BismiLLah..
    rasanya semenjak bersama2 minggu aktiviti kat Terendak, ni la kali pertama ada makan western food time Majlis Penutup Minggu Aktiviti... seronok gak sesekali tukar selera mcm ni...

    Rasullullah telah berwasiat kepada Abdullah bin Salam dengan sabdanya yang bermaksud: "Hendaklah kamu:
    (1) memberi salam kepada saudara islam yang kamu kenali atau yang tidak kamu kenali,
    (2) selain itu hendaklah kamu mengadakan jamuan dan menjalinkan silatulrahim.
    (3) Pada waktu malam ketika orang sedang tidur lena hendaklah kamu bangun mendirikan solat malam. 
    Dengan demikian orang itu akan masuk syurga dengan SELAMAT.."
     

    "amboi, berselera makan sampai tak nampak ust kat sebelah yer.."


    "semua cikgu2 pun dapat makan chicken chop..."


    "semua form 5 makan beradap kat Dewan Budiman ngan cikgu2.."


    "chicken chop siap dihidangkan utk dimakan..."

      3 comments:

      nasmi said...

      majlis ni HEP mase kitorg Form 2008 da plan da .. skrg ye baru jadi ustaz? untgg :D

      mohd tony saidi said...

      time tu maybe takda kesempatan, lepas 4 tahun baru nak jadi.. rezqi adik2 awak la ni namanya...

      ijan said...

      btol tuh......alhamdulillah

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...