Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, June 19, 2010

jumpa geng UTP di Ipoh..



    BismiLLah..
    seronok dapat jumpa korang tadi (Patul, Ekem & Fidot).. walaupun ustat penat drive dr Melaka (lebih kurang 5 jam termasuk jem kat Seremban), tp bila dapat borak2 dan minum secawan white coffe kat Old Town, rasa segar dan korang buat ustat rasa ceria..

    rakaman terima kaseh buat Ust Zainizam Hasan, sbb beliau yg belanja kita orang minum kopi dan roti bakar...

    sebenarnya esok ustat nak gi jemputan kawen member kat Jelapang... dan bila korang sanggup turun Ipoh, teruja plak nak jumpa.. sory ar tak dapat ke UTP, may be len kali ust singgah, mana la tahu bakal orang rumah ustat nak jenguk2 tempat dia belajar masa muda2 dulu, leh ar ustat temankan nnti..hehe

    Kem salam kat Che Saiful yg sombong tanak jumpa ustat tu, cakap kat dia ustat amat kesal.. kalau tanak ust rasa kesal, suruh dia datang majlis ustat Julai nanti.. eheehe..





    "gambar kat bawah ni saja ustat letak k, jangan perasan comel plak ee.."

      2 comments:

      Muhammad Firdaus Bin Md Fauzi said...

      saya tahu kenape gmbr sy ade. sbb sy bakal pengapit kan3? hehe. sy on je ustat nak jadi pengapit nnt. (:

      mohd tony saidi said...

      hehe.. yer la kot..
      jgn lupa tarikh tu k..
      paper nnti ust akan bg tahu lagi...

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...