Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, August 30, 2008

Solat Hajat & Doa Restu

    BismiLLah..
    dari semalam kami semua sibuk berewang melapah daging lembu 2 ekor sempena majlis Solat Hajat & Doa Restu utk pelajar2 SPM dan PMR tahun ni... dah memang jadi tradisi Terendak iap kali ada majlis solat hajat mesti sembelih lembu, sekor sumbangan sekolah dan sekor lagi perkongsian guru2 yg buat aqiqah utk anak2 dia orang...

    Buat semua2 calon2 SPM dan PMR, selamat berstudy di minggu2 terakhir sebelum exam ni, USAHA + DOA + TAWAKKAL = insyaALLah hasilnya KEJAYAAN.. "Selagi kita belum masuk ke dalam dewan peperiksaan, selagi itulah kita berpeluang untuk menelaah pelajaran"..

    Jangan plak time nak exam je rajin semayang sunat, rajin pose, rajin pegi surau.. lepas exam semua tu hilang ntah kemana.. biarlah istiqamah, Rasulullah SAW bersabda: "Amalan yang paling dicintai oleh Allah adalah amalan yang paling berkesinambungan walaupun sedikit" – Hadis riwayat Muttafaq Alaih daripada Aishah..

    sdg mengapak tulang nak buat sup..

    potong mcm ust buat ni ok!!..

    hai bdk2 ni, gali lubang taik pun tak pandai..

      2 comments:

      Anonymous said...

      seronoknya kat maktab:)
      -farah zulaikha

      ust tony said...

      memang seronok...

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...