Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, March 25, 2006

edisi minggu jiwang

    minggu ni adalah minggu jiwang (buat diri sendiri lah, hehehe...) janganlah korang jeles yer...

    sempena minggu jiwang edisi diri sendiri ni, dipaparkan sekali lagi gambar yang pernah di post masa mula2 aspirasiku bertapak dulu... istimewa buatmu ..??..


      15 comments:

      kHer said...

      wah... mr tony dah berjiwang2 plak skang nie. Ish payah tul. Tapi takper. Satu soalan ler, kenan letak gambar tuh ek? Ader aper2 ker? Adakah orang yang memberi menda tuh special? Bila leh nengok ek gambar orang yang special tuh?

      Karl Hiunzm said...

      Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada tips kaya dengan mudah. Peluang dan tips kaya dengan mudah di sini.

      Lawatilah bila ada masa lapang :-)

      tony saidi said...

      mana ada jiwang, heheeh. saja jer post gambar tu sebab agak cantik..

      Rockerz said...

      Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Rockerz said...

      Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Rockerz said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang cara mudah buat wang di sini.

      Rockerz said...

      Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Karl Hiunzm said...

      Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Jeego said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang cara mudah buat wang di sini.

      Khairul Nizam Zainon said...

      Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Karl Hiunzm said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

      Khairul Nizam Zainon said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

      Jeego said...

      Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

      Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

      Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

      Rockerz said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

      Karl Hiunzm said...

      Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

      Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...