Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, November 25, 2008

Annual Dinner form 5

    BismiLLah..
    walaupun SPM lum habis lagi, tapi bdk2 form 5 tahun ni tetap diraikan dalam majlis makan malam perpisahan.. glamour sungguh bdk2 ni berdrasing, ngalahkan artis, tak yah la happy2 sangat, nak happy betul tunggu SPM habis nanti ok, majlis kat Klebang Beach Resort ni ttp gak meriah, apo lagi klu ustatnya ado sekali.. tul tak?, hehe..

    takdo apo lagi ustat nak cerito, sbb masing2 sibok bergambor kenangan ngan kawan2.. takdo sapo2 teringin bergambor dgn den ko??...

    bergambor ngn en azmi jer lo..

    ado pun yg nak bergambor dgn den..

    cukup la tu amik gambor den ni..

    ni plak ngan anok daro..

      2 comments:

      Anonymous said...

      salam..
      nampaknya ustaz ni gila camera jgk yerk!!
      tp ini akan mmbuat ustaz LE..BIH CUTE...
      senyum selalu yer!!
      lagpun....,sy tak suka klu ustaz masam2 muka..nanti cepat tua!!

      tony saidi said...

      wslm.. bukan ustaz yg gila camera.. tapi camera2 tu yang gila kat ust. boley gitu?
      awak tak yah la nak memuji ust ni, sega ar .. hehe...
      rasanya ust tak penah buat muka masam kan??

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...