Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 16, 2008

gi jalan Zoo Melaka

    BismiLLah..
    hari ni saje nak belanja mak dan anak2 buah tgk binatang kat zoo Melaka, ngengada kan, wal hal dah pegi zoo ni banyak kali, binatang2 nya tetap gak sama, cuma kali ni kita orang round naik keretapi, tak ar penat sgt berjalan..

    Semuanya bayar..
    agak mahal gak sebenarnya tiket nak masuk zoo ni kan, tp takpa ar, bukan selalu pun kita masuk, tp banyak sgt nak kena bayar, parking dah bayar, masuk bayar lagi, naik keretapi bayar plak, pastu nak bergambar ngan gajah pun nak kena bayar..

    mudah2an bila kerajaan baru memerintah Melaka nanti, benda ni boley ar di pertimbangkan yer.. bukan apa, sian mak bapak yg ada anak ramai, dan sian gak pakcik yg anak buahnya ramai mcm den ni, huhu..

    hukum kurung binatang..
    benda ni dah ada sebut dulu klik sini untuk rujukan semula, kat bawah ni gambar2 yg sempat dirakam dalam ekpidisi memburu binatang, hehe...

    nasib baik anak buah tak ikut semua..

    kat kandang badak & zebra..

    jom ramai2 naik keretapi..

    paper pun kita bergambar dulu..

      2 comments:

      noorhafizah said...

      tak salah kalau melawat zoo melaka banyak kali kalau suka. kadang-kadang bukan nak tengok sangat haiwan kat sana tapi saja nak memenuhi masa. tak pergi taman buaya ke? Melaka ni macam-macam ada.

      tony saidi said...

      taman buaya tak gi la kak, kat zoo tu pun berpuluh2 buaya ada.. hehe.. akak cuti gi mana jer?

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...