Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 27, 2010

family day MRSM Terendak 2010



    BismiLLah..

    Hai ni kami warga Terendak berkumpul kat Komplek Perahu Layar Hang Jebat, Pengkalan Balak bersama famili masing2 utk bergembira di "family day" 2010..

    tp yg sedihnya, wife tersayang tak dapat join sekali, al-maklum lar, Ahad kan hari berkerja kat Ganu sana.. terpaksa lar join geng2 bujang ni beraktiviti..

    walaupun hujan sesekali membasahi tepi pantai ni, tp program tetap berjalan meriah dengan mcm2 aktiviti utk kanak2 sampai la utk yang berpasangan.. jom kita terus kekalkan jalinan ukhwah persaudaraan ni sampai bila2.. terima kaeh semua !!


    " terpaksa ar join dengan geng2 bujang hari nie.. "


    " biar benar awak Im.. mana ada buaya kat pantai ni.. "


    " semua seronok buat istana pasir takashi.. "


    " masing2 berposing sbb tahu gambar akan masuk dlm @spirasiku "


    " best dapat naik bot membelah ombak lautan "

      3 comments:

      lilyfadzleen said...

      meriahnye . rindu tenage pengajar mrsm terendak :)

      firdausfauzi said...

      rindu cikgu2 terendak. especially ust! ble nak bawak kitorang jalan2/camping ni ust. penat dah tunggu ni

      mohd tony saidi said...

      LILY.. tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain. kan Lily..

      FIDOT.. yer ker rind kat ust ni, hehe.. jalan2 Ganu nak? kami tunggu kat sini jer.. ust belanja makan es-krem goreng.. mahu?

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...