Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, October 03, 2010

jalan beraya ke Shah Alam

    BismiLLah..

    miggu ni, kami balik ke Kerteh tak lalu jalan biasa Segamat - Muadzam, tapi ikut Karak Highway.. sebab kami jalan ke Shah Alam dulu untuk beraya, ke rumah pengapit perempuan (Nani) masa kami jadi pengantin hari tuh...

    tp agak kesal ar sbb tak dapat ke umah pengapit pengantin laki sekali, sebab beliau takda kat rumah, study utk exam kat UTP.. pada hal rumah beliau dekat jer dr sini..


    " bergambar bersama Nani sefamili "


    "adik manis dengan gengnya, Nani & Syidah."

    sebut pasal Shah Alam, sebenarnya teringin sangat nak gi ke Konsert Maher Zain kat Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) pada 14 dan 15 Oktober depan.. nak gi dengan orang rumah tersayang.. tapi kesal bila dapat tahu tiket dah sold out hari ke-dua dijual.. kesal lagi...

    kan best kalau ada yang baik hati nak hadiahkan kami tiket ke konsert tu.. kepingin ar nak gi konsert best macam tu.. ada sapa2 ker yang baik hati ??


      1 comment:

      lyadyana said...

      tiket maher zain da habis di jual sory ;(

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...