Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, February 05, 2009

jadi pengadil badminton MSSM - Masjid Tanah Melaka

    BismiLLah..
    macam tak percaya jer bila dapat surat pelantikan sebagai Pengadil badminton MSSM, Masjid Tanah Melaka. pertandingan ni berlangsung dari 3 sampai la 5 haribulan, jadinya selama 3 hari takda kat maktab, tapi jadi pengadil yg berkaliber kat Dewan Kolej Matrikulasi Londang, Melaka..hehe

    tapi malangnya team maktab tak dapat menonjolkan diri dengan baik, yg single bawah 15 dapat no 2, double bawah 18 no 4, dan yg lain2 semuanya bungkus.. tp budak2 ni kalau kat maktab kira paling hebat laaa, apa kata orang tu, "jaguh kampung"..

    tapi takpa la, paling penting pengalaman menyertai pertandingan mcm ni, menang kalah adat permainan, tak gitu?? apa yg penting?? "kerjaaaasama !!"..

    bersama team MRSM Terendak..

      3 comments:

      Cik So said...

      ustz,baju maktb yg bebudak nih pakai cam smart jek.ada stock lagi x kat coop?

      tony saidi said...

      rasanya ada lagi kat koop, tahun ni setiap form lain warna koler baju.. tapi mroon ttp warna dasar.. memang smart..

      shazwan: said...

      ha, ade pon gambar ni. thanks la ustaz bwk kami. tp skang bkn jaguh kmpg lg ye. da byk improve. hehehe

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...