Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, June 01, 2009

Jep dan ustatnya

    BismiLLah..
    Hari Jumaat lepas kan hari last sebelum cuti, dan benda ni semua tahu terutamanya budak2 sekolah dan cikgu2 yg tak sabar nak beriang ria cuti sekolah.. masa sibuk nak siapkan tanda paper last day ni la datang budak2 kacau, dan salah sorangnya si Husaini atau nama glomour dia Jep..

    dia datang nak mintak maap sbb naik cuti nnti dia dah takda kat maktab lagi, nak pindah ke MRSM Kulim, ko nak pindah ker atau kena pindahkan Jep?.. dia kata dia selalu sakitkan hati ustaz dia ni, selalu tak pegi surau, selalu buat masaalah, memang pun, "jangan la ustaz kecik hati dan bengang dengan saya yer"...

    percayalah Jep, ustaz tak pernah simpan dalam hati pun, bukan dengan awak jer, malahan dengan semua budak pun sama, apa hasil kalau ustaz ni bengang dgn korang? tapi cikgu2 pun ada hati dan perasaan jugak, ,jgn la sakitkan hati dan buat mereka marah yer..

    lagi satu awak kena ingat Jep, cikgu2 tu semua tak sama mcm ustaz awak ni !!! ustaz kan guru paling popular.. hehehe... ustaz yakin awak akan rindu terendak sbb terendak berbeza dgn tempat lain......

    kenangan bersama Jep..

      6 comments:

      lily fadzleen. said...

      btol!
      sy sokong ustaz!

      tony saidi said...

      apa yg betolnya lily..
      sokong la ust selalu.. hehe..
      ker ko sokong jep?
      kompius gak ust ni... hehe

      mohdhaziqhanif said...

      jep ni nakal ustat.haha

      tony saidi said...

      mana ada nakal..
      Jep budak baik..
      dan dia sangat sayang kat ustat.. hehe..

      a_muhaimin said...

      yep2, mmg Terendak lain dari yang lain...

      tony saidi said...

      muhaimin..
      lama sungguh tak berberita..
      ada masa kita borak di ym yer.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...